Workshop toepassing essentiële oliën

Essentiële oliën kunnen je dagelijks leven op vele manieren verrijken en aangenamer maken. Ze worden vaak gebruikt om te ontspannen, om dagelijkse stress te verminderen en om beter te slapen. Daarnaast  worden ze ook gebruikt voor huidverzorging, voor milieuvriendelijk schoonmaken en als ondersteuning voor je gezondheid. Tegenwoordig zijn we het verleerd om te vertrouwen op de natuur. Essentiële oliën zijn enorm krachtig en al eeuwen geliefd om de therapeutische werking.

In deze bijeenkomst leer je:

• Wat zijn essentiële oliën
  • Hoe herken je kwaliteit van een olie;
  • Wat kun je ermee doen;
  • Manieren om essentiële oliën veilig te gebruiken;
  • Essentiële olie inzetten op therapeutische manier en emotioneel vlak.

In de natuur zijn veel mogelijkheden om de essentiële olie te verkrijgen. In bomen, bloemen, bladeren wortels en schors  zijn deze oliën te vinden. In deze bijeenkomst maken we samen 3 producten, een eigen gemaakte serum, een anti-insecten roller en een deodorant. Alles op natuurlijke basis.

U kunt zich hiervoor aanmelden via e-mail (info(at)roermond.groei.nl) en door overmaking van € 12,50 p.p. voor leden (gezinsleden zijn ook leden) of € 15,00 voor niet-leden vóór 1 september 2021 op rekeningnr. NL65 RABO 0144 1032 49 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van ‘Workshop oliën’. Maximaal aantal deelnemers 8, dus geef u snel op.

Datum:

vrijdag 10 september 2021