Roermond

Tuinreis 2024 van Groei & Bloei naar de Duitse Eifel

Na twee succesvol verlopen Tuinreizen in 2023 zijn we alweer bezig met de Tuinreizen voor 2024. De samenwerking van de afdelingen, Roermond en Noord-Limburg, is zo goed verlopen, dat we besloten hebben om samen voor 2024 weer 2 reizen te organiseren, een kortere busreis van 5 dagen en een langere vliegreis van 8 dagen naar Mallorca. De inventarisatie die tijdens de reizen van 2023 is gemaakt onder de deelnemers heeft voldoende aanknopingspunten gegeven om weer 2 mooie reizen te gaan maken. Omdat er maar een beperkt aantal vliegtuigstoelen te boeken waren is de reis naar Mallorca al volgeboekt met enthousiaste tuinmensen.

Dat betekent dat wij ons nu concentreren op de reis naar de Duitse Eifel.
Voor deze reis is gekozen om een busreis te maken naar de Duitse Eifel via de Ardennen van woensdag 22 t/m zondag 26 mei 2024. Er worden diverse privétuinen bezocht in de regio Aken – Bonn – Keulen. Naast de botanische tuin van de stad Bonn staat ook het museumeiland Hombroich/Neuss op het programma. Ook aan de oude stad Malmédy brengen we een bezoek. Zowel op de heenreis als de terugreis is er nog een tuin die we bezoeken. Het voordeel van deze busreis is dat we geen lange afstanden hoeven af te leggen omdat we in een beperkt gebied veel moois kunnen bezoeken en alle nachten in een het zelfde hotel verblijven.

Een definitief programma gaan we samenstellen zodra we de afspraken met de reisorganisatie hebben vastgelegd. Dat het weer een mooie reis gaat worden met het bezoeken van schitterende tuinen beloven wij u. Mede natuurlijk doordat reisleider Will Christiaanse deze reis zal begeleiden. We hebben al diverse reisorganisaties om offertes gevraagd en die zijn voor ons nu aan het rekenen om een aantrekkelijke prijs te kunnen bepalen.

Dat betekent dus dat wij u nu nog niet kunnen zeggen wat de prijs voor deze reis gaat worden en zodra dit wel bekend is, hoort u dit van ons.

Uiteraard willen wij vooraf wel bij u informeren of u interesse heeft in deze busreis. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar een van onderstaande leden van de reiscommissie. Graag uw reactie vóór maandag 20 november als het kan.

Vriendelijke groeten van:

De reiscommissie van Groei&Bloei afdeling Roermond
Harry van Duijnhoven: tel:06-53832572, e-mail: h.van.duijnhoven(at)outlook.com
Els Wolfs: tel: 06-11649676, e-mail: elswolfs65(at)gmail.com

De reiscommissie van Groei&Bloei afdeling Noord-Limburg
Elke Mooren, tel:06-12727440, e-mail: elkemooren(at)home.nl 
Bea Stienstra, tel:06-10522385, e-mail: ja.stienstra(at)planet.nl