Roermond

Voor het eerst organiseert Groei & Bloei Roermond e.o. een kerstmarkt

op zaterdag 25 november van 11.00 – 16.00 uur in het Aad Raodhoes en de Aaj Bieb in Melick. (Ingang via Aaj Bieb, Markt 70, parkeren op het Kerkplein). Entree vanaf 12 jaar € 3,--.

De leden van onze kerstwerkgroep zijn al enkele weken aan de slag om een mooi programma en heel mooie kerststukken in elkaar te zetten. Deze kerststukken worden deels verloot (elk uur) en deels verkocht.

Voor kinderen en volwassenen organiseren wij een workshop. Hiervoor kan iedereen zich aanmelden via ons emailadres (info(at)roermond.groei.nl). De kosten staan vermeld op de poster. Een voorbeeld van het kerststuk is binnenkort op de website te zien.

Enkele docenten zullen een demonstratie geven en u kunt de vele kerststukken van onze cursisten bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee en een wafel van harmonie Concordia. Verder hebben we enkele “marktkramen” ingericht waar u o.a. allerlei accessoires kunt kopen om zelf een mooi kerststuk te maken; houten of glazen kerstspullen of een mooi geschenk van was gemaakt. Uiteraard verkopen wij ook veel mooie kerststukken en kunt u zien hoe deze worden gemaakt.

Gedurende de hele kerstmarkt zal het talentenorkest onder leiding van Harry Wolters diverse optredens verzorgen en voor de muzikale noot zorgen. Een echte aanrader dus om 25 november onze kerstmarkt in Melick te komen bezoeken!! Kijk ook op de website voor meer informatie.