Roermond

Welkom bij Groei & Bloei
Roermond

Uitgelicht

Programma 1ste halfjaar 2022

Jaarprogramma 1ste halfjaar 2022

Meer

GEEN activiteiten in januari en februari

Met uitzondering van de bloemschikcursus worden in januari en februari geen activiteiten gehouden. We hopen vanaf begin maart…

Meer

Algemene Ledenvergadering

Op 9 maart houden we onze 53ste jaarvergadering

Meer

Welkom op de website van Groei & Bloei afdeling Roermond en omgeving

Groei en Bloei afd. Roermond e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers (of die groene vingers wil krijgen), maar ook zeker voor mensen die van mooie tuinen kunnen genieten. Onze afdeling organiseert een groot aantal activiteiten, waarbij getracht wordt om het programma zo interessant en divers mogelijk samen te stellen, voor elk wat wils dus. Wat kunt u doen bij de afdeling Roermond e.o.?

  • Cursussen bloemschikken, van beginners tot hobbyclubs

  • Workshops

  • Lezingen

  • Plantenruilbeurzen

  • Excursies

  • Natuurwandelingen

  • OpenTuinenDag

  • Kerstshow

Maar het is vooral een heel gezellige vereniging waar mensen met een tuinpassie elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. Over al onze activiteiten sturen we onze leden - via e-mail - regelmatig een NieuwsFLITS met alle actuele informatie. U kunt zich hier aanmelden voor de Nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen op Facebook, hier plaatsen we regelmatig foto's van onze activiteiten. Al met al redenen genoeg om kennis te komen maken met Groei&Bloei Roermond e.o. Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U komt dan op de landelijke site van Groei&Bloei en kunt daar uw gegevens invullen. U wordt dan automatisch ook lid van Roermond e.o.

We heten u van harte welkom!

Onderaan deze pagina staat de Privacyverklaring. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Tuinlog

22 Jan

Anneke Duyvesteijn

Groen in de hoofdrol - Blik op de Tuin 1042, week…

20 Jan

Harry Hakvoort

Warme winter

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden