Roermond

Tweede Kerstmarkt bij Groei & Bloei Roermond e.o. op zaterdag 30 november.

Na een mooie geslaagde eerste kerstmarkt in 2023 organiseren wij dit jaar opnieuw een kerstmarkt in  het Aad Raodhoes en de Aaj Bieb in Melick van 11.00 – 16.00 uur.

Dit jaar zullen de leden van onze werkgroep ter plekke meer demonstreren en bezoekers kunnen de vers gemaakte stukken kopen en mee naar huis nemen. Ook zijn er vooraf al stukjes gemaakt die bezoekers kunnen kopen.

Er zullen dit jaar meer kraampjes zijn met andere aanbieders van groene accessoires die bezoekers kunnen kopen om zelf aan de slag te gaan en iets moois te maken voor zichtzelf.

Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor een volledig verzorgde workshop. Deze workshops voor volwassenen en kinderen waren een groot succes zodat we deze ook dit jaar weer gaan herhalen.  Meer informatie over tijd, kosten en soort stuk, volgt op een later tijdstip.

Enkele docenten geven op bepaalde tijden een demonstratie en vertellen hoe zij als specialisten in bloemschikken, iets samenstellen. Verder zijn weer de vele kerststukken van onze cursisten te bezichtigen.

Meer informatie over deze tweede kerstmarkt volgt nog.