Roermond

Extra informatie over de tuinreis 2023 naar OstFriesland en Groningen in september 2023

Beste mensen,

Voor onze jaarlijkse tuinreis hebben zich in korte tijd al zoveel mensen aangemeld, dat de reis is volgeboekt. De groep groter maken is niet mogelijk vanwege het aantal plaatsen in de bus en is ook niet wenselijk met betrekking tot het bezoeken van met name privé tuinen. Daarnaast willen we de kwaliteit van het bezoeken van de tuinen en de professionele uitleg hierbij blijven waarborgen.

We hebben een flink aantal mensen moeten teleurstellen. Deze mensen staan nu op een wachtlijst. Mogelijk hebben zelfs meer mensen zich proberen aan te melden, maar is dat door het niet meer functioneren van de link van reisbureau Kupers na het bereiken van het maximale aantal aanmeldingen niet gelukt.

Het aantal is zo groot dat we er van uit kunnen gaan dat een 2de reis later in het jaar in de tweede week van september wederom veel enthousiaste deelnemers trekt en de moeite waard is om te organiseren. Daar willen we ons als reiscommissie voor inspannen.

Deze 2de reis zal plaatsvinden onder dezelfde condities als de 1ste reis in juni/begin juli. Dat geldt voor de prijs, de begeleiding door reisleider Will Christiaanse en de bestemming OstFriesland en Groningen. Het bezoek aan de tuinen kan aangepast worden aan de tuinen die in die periode het meest te bieden hebben.

We willen nu eerst vooraf inventariseren hoeveel geïnteresseerden deelnemers er zijn voor deze reis zijn alvorens de opdracht aan reisbureau Kupers te geven.

Graag z.s.m., maar liefst vóór 22 februari, aanmelden bij de reiscommissie.

Afdeling Groei&Bloei Roermond

Afdeling Groei&Bloei Noord-Limburg