Roermond

Plantenruilbeurs voorjaar

Bij tuinliefhebbers begint het in het voorjaar weer te kriebelen om in de tuin aan de gang te gaan. De bladeren en winterrommel opruimen, nieuwe planten aanschaffen en hier en daar oude planten er uithalen. Daarom organiseren we in het voorjaar onze altijd goed bezochte plantenruilbeurs.

Op zaterdag 15 april zijn we tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom bij Maria Slegers in Linne. Maria woont sinds enkele jaren in Linne en haar tuin is nog in ontwikkeling. Graag wil ze met ervaren tuinliefhebbers haar wensen delen. Vandaar dat we bij haar te gast zijn.

U kunt van alles te ruil aanbieden, tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. Let op: alleen planten, dus geen oude bloempotten, vazen, schalen, e.d. S.v.p. de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen en weggeven is toegestaan, dus niet verkopen. Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen.

 

Datum:zaterdag 15 april 2023
Tijdstip:10.00 - 12.00 uur
Toegang:  gratis
Locatie:Maria Slegers, Eikenstraat 9, 6067 AT Linne