Roermond

Avondexcursie naar Huys en Hof in Buggenum

Op dinsdag 12 september brengen we een bezoek aan de kwekerij van Christien Reinders. De mooie romantische tuin rondom een oude gevelboerderij (3000 m2) is dan extra aangekleed met prachtige herfstdecoraties met o.a. pompoenen, kalebasjes en andere prachtige herfstvruchten/-materialen. U vindt er meer dan 200 soorten pompoenen en sierfruit. Ook zijn er verder vele soorten deco-komkommers en andere herfstvruchten aanwezig.

Andere verrassende vruchten en rariteiten maken deze presentatie tot een genoegen voor een ieder die de natuur lief heeft. De veelal eigen producten en lekkernijen, die ze zelf hebben verwerkt en ook te koop aanbieden zijn voor de culinaire smulpaap niet te versmaden. 

Christien Reinders maakt allerlei  leuke en lekkere dingen van pompoenen, geeft workshops en heeft één van de grootste pompoencollecties van Nederland. Daarnaast maakt ze ook veel werk van mooie bloemstukken, de aankleding van hun erf en sfeervol gedekte tafels. De moeite waard dus om een bezoekje te brengen.

U kunt zich aanmelden vóór 3 september door overmaking van € 7,50 p.p. voor leden en € 9,-- p.p. voor niet-leden op rekening nr. NL65 RABO 0144 1032 49 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van 'Huys en Hof'.

 

datum:dinsdag 12 september 2023
tijdstip:19.00 uur
toegang: € 7,50 p.p. leden / € 9,-- p.p. niet-leden
locatieHolstraat 19, 6082 BA Buggenum