Roermond

Update tuinenreis Ost Friesland september 2023

Eerder hebt u via een nieuwsflits al bericht ontvangen dat de tuinreis van eind juni /begin juli is volgeboekt. Na een inventarisatie van geïnteresseerden voor deelname aan een tweede tuinreis in september blijkt dat de belangstelling daarvoor groot is.

Op grond daarvan hebben we reisbureau Kupers de opdracht gegeven om een tweede reis samen te stellen onder dezelfde condities. Dat geldt voor de prijs, de begeleiding door reisleider Will Christiaanse en de bestemming OstFriesland en Groningen. Het bezoek aan de tuinen kan aangepast worden aan de tuinen die in die periode het meest te bieden hebben. Hotel Wieting is in die tijd niet beschikbaar, maar er is zicht op een uitstekend alternatief. Uitgebreide omschrijving van de reis vindt u op onze website.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met ons bestuurslid Els Wolfs: Tel: 06-11649676 of email: elswolfs65(at)gmail.com

Zodra duidelijk is dat de tweede reis door kan gaan, zal de link van reisbureau Kupers voor de definitieve aanmelding bekend worden gemaakt.

We houden u op de hoogte!!!!