Plantenruilbeurs najaar

Zoals bij de echte tuinliefhebbers bekend is het najaar eigenlijk de beste tijd om de meeste vaste planten te (ver)planten. Daarom houden we een tweede plantenruilbeurs in het najaar en wel op zaterdag 15 oktober. Deze keer zijn we te gast in de prachtige tuin van de familie Mooij in Roermond (zie foto's).

"Ruim 15 jaar geleden zijn wij naar Roermond gekomen. Al de eerste zomer zijn wij begonnen om de tuin te veranderen. Aanvankelijk was het een groot grasveld met wat bomen en struiken langs de begrenzing van de tuin. Wij hebben bloemrijke borders aangelegd en elk jaar weer proberen wij de tuin beter te maken".

U kunt van alles te ruil aanbieden, tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. Wel graag de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen en weggeven is toegestaan, dus niet verkopen. Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Van 10.00-12.00 uur kunnen we weer plantjes ruilen, ervaringen uitwisselen of gewoon even vrijblijvend een kijkje komen nemen in de bijzondere tuin van Henriëtte Mooij in Roermond.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen. We stellen het op prijs indien u zich via e-mail aanmeldt (info(at)roermond.groei.nl)

Datum:zaterdag 15 oktober 2022
Aanmelden: via e-mail: info(at)roermond.groei.nl