Plantenruilbeurs najaar

Zoals bij de echte liefhebbers bekend is het najaar eigenlijk de beste tijd om de meeste vaste planten te (ver)planten. Daarom houden we ook in het najaar een tweede plantenruilbeurs en wel op zaterdag 9 oktober.

Op zaterdagmorgen 9 oktober zijn we tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in de prachtige tuin van Diny Ewals op Landgoed de Berkenhut in Beesel.

U kunt van alles te ruil aanbieden, tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. S.v.p. de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen is toegestaan, dus niet verkopen.

Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Aangezien het hier een buitenactiviteit betreft waar veel ruimte beschikbaar is hoeft u zich hiervoor niet aan te melden. Wij vragen u wel dringend zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden en bij klachten thuis te blijven.

Datum:zaterdag 9 oktober 2021
Toegang:gratis