Roermond

Woord van de voorzitter

Beste Groei en Bloei vrienden,

Alweer is een nieuw jaar aangebroken. En wat is het fijn om weer op een bewogen jaar terug te kunnen kijken. Een jaar waar we weer mooie activiteiten hebben kunnen organiseren en waar velen van u enthousiast aan meegedaan hebben. Naast de lezingen, wandelingen, excursies, cursussen en workshops wil ik twee activiteiten extra belichten. De eerste is een gouwe ouwe die we nieuw leven hebben kunnen inblazen. We zijn namelijk met twee bussen op reis geweest naar Noord Duitsland. Het is een prachtige tuinenreis geworden die we samen met Groei en bloei Noord-Limburg voor u hebben mogen organiseren. Als tweede is de kerstshow nieuwe stijl in de vorm van een heuse kerstmarkt. Voor ieder wat wils en met een mooie opkomst van enthousiaste bezoekers.

Maar 2023 is ook een jaar met een wat minder randje geweest. We hebben afscheid moeten nemen van ons Lid van Verdienste Frans van Duynhoven. Na een lang ziekbed is hij ons in september ontvallen. We zullen zijn vakkennis, bevlogenheid en humor binnen de vereniging missen.

Vooruitkijkend is het ons weer gelukt om een afwisselend programma voor u samen te stellen. De door ons geplande activiteiten in het eerste half jaar kunt u in dit programma lezen. En ook voor het tweede deel van het jaar zijn we al hard bezig. Zet de data alvast in uw agenda en houdt de nieuwsflitsen die u van ons krijgt in de gaten. Wij ontmoeten u namelijk graag op onze activiteiten die zich altijd kenmerken door de combinatie van groene vakkennis en gezelligheid.

Tot slot wil ik hierbij nog een serieuze oproep doen voor nieuwe bestuursleden. Om alle activiteiten voor u te blijven organiseren zijn wij dringend op zoek naar aanvulling van het bestuur. Dit kan op verschillende vlakken zijn. Draagt u Groei en bloei een warm hard toe en wilt u meer dan alleen een activiteit bezoeken, meldt u dan bij een van onze bestuursleden. Doe dit ook als u nog vragen heeft of misschien wel iemand weet die ons bestuur zou willen komen versterken. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat we een groeiende en bloeiende vereniging kunnen blijven. 

Voorzitter Groei en Bloei Roermond e.o.
Harry van Duijnhoven