Roermond

Plantenruilbeurs in Swalmen

Zaterdag 9 april van 10.00-12.00 uur kunt u weer plantjes ruilen. U bent van harte welkom in de mooie tuin van Mariëtte Thomassen in Swalmen. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Kijk voor meer informatie op de website.

Busreis Gardenista 'Leef in het groen'

In samenwerking met het rayon Limburg wordt op 4 dagen van 26-29 mei een busreis georganiseerd naar het unieke groenfestival van Groei&Bloei op de prachtige Historische Buitenplaats Den Alerdinck. U kunt nog inschrijven tot 15 april, maar liefst zo spoedig mogelijk. De busdagtocht is inclusief de busreis, entree, koffie/thee en gebakje. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website

Avondexcursie Tuincentrum bijStox Roermond

Tuincentrum bijStox in Roermond opent op dinsdag 19 april zijn deuren speciaal voor leden van G&B afd. Roermond e.o. Dit tuincentrum biedt een breed assortiment aan tuin-, sfeer-, decoratie- en dierverzorgingsproducten. Onder het genot van een kopje koffie krijgen we inzicht in en een rondleiding door het bedrijf. Alle deelnemers krijgen een presentje en een kortingsbon, zodat u later nog een keer terug kunt komen om op uw gemak te shoppen. Graag aanmelden vóór 15 april. Kijk voor meer informatie op de website.

Workshop voorjaarskruiden

Mensen gebruiken al eeuwenlang kruiden en in elke cultuur worden deze op vele manieren gebruikt. Rita v.d. Heide, herborist, vertelt op zaterdag 23 april over voorjaarskruiden en de toepassing hiervan. Vervolgens worden de kruiden in het veld gezocht en de ochtend wordt afgesloten met een voorjaarssoep en brood. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website.