Bloemschikcursussen

Eén van de belangrijkste activiteiten van Groei & Bloei afdeling Roermond e.o. zijn de cursussen bloemsierkunst. De cursussen zijn voor zowel beginners als (ver)gevorderden en bestaan uit 7 lessen van circa 2 uur die 1x per maand worden gegeven door onze zeer deskundige docenten op onze locatie in de Aaj Bieb in Melick.

Op basis van een voorbeeld, opdracht of thema maakt iedere cursist zijn eigen creatie. De benodigde materialen breng je zelf mee. Hierdoor is ieder werkstuk uniek. Hulpmiddelen, zoals oasis, prikkers, draad e.d. worden door de vereniging verstrekt.

Voor zover er plaats over is, kunnen ook niet-leden deelnemen. Leden gaan echter altijd voor.
De lessen starten eind september en lopen door tot april in het volgende jaar.

Als je eens op zo'n cursusavond wilt komen kijken hoe het eraan toe gaat of meer informatie wilt, neem dan contact op met Mariet Hendrikx (mariet10(at)kpnmail.nl of 077-4742360) of bij Margot Theunisse (mtheunisse(at)ziggo.nl of 0475-310469).

In juli starten de inschrijvingen voor het nieuwe cursusjaar. Meer details vind je tegen die tijd op deze website.