bekijk online
NieuwsFLITS 19 - oktober 2019

Lezing over de seniorvriendelijke en onderhoudsarme tuin.

Op dinsdag 12 november 2019 zal Hub Driessen een lezing verzorgen voor senioren en iedereen die nog geen 50 is, maar wel graag een onderhoudsarme tuin wil. Tegenwoordig wordt men met 50 jaar tot de senioren gerekend. Hoewel we met 50 nog lang niet oud zijn, kunnen we die naam ook opvatten als een compliment. Want in sommige oosterse culturen wordt met senior ook "De wijze" bedoeld. Samengevat is dit een lezing voor mensen die nú al rekening willen houden met te toekomst om zodoende op hoge leeftijd nog te kunnen genieten van tuin, bloemen en planten. Hub heeft al diverse lezingen voor onze afdeling gegeven en hij staat garant voor een interessante en boeiende lezing.

Meer informatie onderhoudsarme tuin

Kerst met Groei & Bloei

Om inspiratie op te doen om het eigen interieur in kerstsfeer te brengen, wordt door onze afdeling op woensdag 27 november traditiegetrouw de Grote Kerstshow gepresenteerd. De succesvolle formule van de laatste jaren blijft ook voor dit jaar gehandhaafd. Zo blijven de fantastische demonstraties door onze eigen docenten – met deskundige toelichting - in dezelfde vorm gehandhaafd. De demonstraties zijn duidelijk te volgen op een groot scherm. De cursisten zorgen met hun werkstukken voor een sfeervolle kerstambiance met een tentoonstelling van hun werkstukken van beginners tot hobbyclub. Tijdens de pauze krijgt u gelegenheid om alle werkstukken te bewonderen. Als extraatje zullen de leden van de werkgroep vóór aanvang èn tijdens de pauze de totstandkoming van enkele creaties demonstreren. Deze werkstukken worden op het einde van de avond verloot.

Meer informatie over de kerstshow

De website is vernieuwd!

Neem gauw eens een kijkje en blader door de nieuwe website.