Zoals bij de echte tuinliefhebbers bekend is het najaar eigenlijk de beste tijd om de meeste vaste planten te (ver)planten. Daarom houden we een tweede plantenruilbeurs in het najaar en wel op zaterdag 5 oktober.

Deze keer hebben we een heel bijzondere locatie. We zijn nl. te gast bij Sjraar van Beek op de Beatrixhoeve in Roermond. De Beatrixhoeve ligt in een prachtig landgoed met verschillende flora en fauna. Sjraar zal aan het begin van de ochtend het een en ander vertellen over dit bijzondere bedrijf.

U kunt van alles te ruil aanbieden: tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. S.v.p. de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen en weggeven is toegestaan, dus niet verkopen. Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Datum:zaterdag 5 oktober 2019
Toegang:   gratis
Locatie:Beatrixhoeve, Witteweg 107, 6042 LW Roermond
Knollentuin zonder ziel