1-daagse busreis Watertuinen van Annevoie en Namen

Op zaterdag 1 juni organiseren we een busreis naar de Watertuinen van Annevoie en de stad Namen.

De Tuinen van Annevoie in de provincie Namen zijn de enige watertuinen in België en behoren tot de mooiste van Europa. Ontdek deze watertuinen uit de 18e eeuw waar natuurlijke charme op de voorgrond staat. De tuinen zijn prachtig in elk seizoen en behoren tot het belangrijkste erfgoed van Wallonië. Laat je betoveren door de watertuinen bij een eindeloze wandeling langs tientallen watervallen en fonteinen, bassins, vijvers en statige bomen in mooie symmetrische rijen.

Je zal er telkens weer nieuwe landschappen ontdekken: de prachtige perspectieven van de Franse tuinen, de fantasie van de Engelse stijl en de intieme charme van de Italiaanse stijl. Laat je verrassen door fonteinen en waterpartijen die een wonderlijk spektakel vormen zonder dat er daar machines of waterpompen bij komen kijken.

Na een smakelijke koffietafel in Brasserie Bocow vertrekken we naar de stad Namen waar we een panoramische bustocht maken onder leiding van een Nederlandssprekende gids. We rijden naar de beroemde Citadel en genieten van de mooie panorama's van de Sambre en de Maas-valleien. Tot slot heeft u in Namen nog een uurtje vrije tijd, waarna we weer huiswaarts keren.

De kosten bedragen € 37,50 p.p. voor leden (gezinsleden zijn ook leden) (€ 42,50 p.p. niet-eden). Dit is inclusief de busreis, entree en gids in de tuinen, koffietafel en gids in de bus rondrit Namen. Omdat onze afdeling 50 jaar bestaat wordt de koffietafel u aangeboden door de afdeling.

U kunt zich aanmelden tot 1 mei a.s., maar liefst zo spoedig mogelijk, door overschrijving van € 37,50 / € 42,50 p.p. op rekening NL65 RABO 01441 03249 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van ‘Annevoie ’ en uw lidnummer. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Datum:zaterdag 1 juni 2019
Vertrek:8.00 uur (terug in Roermond 19.00 uur)
Kosten:€ 37,50 p.p. voor leden / € 42,50 p.p. voor niet-leden
Opstapplaats:Gilde Opleiding, Kasteel Hillenraedtstraat 1, Roermond