1-daagse Busreis Gardenista

Van 15 t/m 19 mei 2019 wordt door Groei en Bloei een nieuw landelijk groenevenement georganiseerd. Gardenista staat voor de verbinding tussen amateur en professional, het aanbod en de consument en voor het etaleren van groenopleidingen als belangrijke en onmisbare schakel voor de toekomst van de groensector. Bewustwording over onze leefomgeving, maatschappelijke betrokkenheid middels groen en duurzame inzetbaarheid van groen vormen de rode draad van het evenement.

Tijdens het evenement worden bezoekers geprikkeld en enthousiast gemaakt voor alles wat met groen te maken heeft. Naast de traditionele hoekstenen van het evenement: hoveniers (tuinontwerp en tuinaanleg), topkwekers en bloemschikkers wordt het evenement gelardeerd met beleving in de vorm van proeven, horen, ruiken en zien. En dit alles met een internationaal karakter.

Het evenement wordt georganiseerd op Kasteel Ophemert, ook wel Heerlijkheid in de Betuwe genoemd, ligt ten noorden van de Waal in Ophemert, gemeente Neerijnen. Het is een uitstekende plek, die volledig voldoet aan de kwaliteitseisen.

Op zaterdag 18 mei organiseren we een busreis om dit evenement te gaan bezoeken. De kosten voor deze 1-daagse busreis bedragen € 27,50 p.p. voor leden (gezinsleden zijn ook leden) en € 32,50 voor niet-leden. Dit is inclusief de busreis en de entree. We vertrekken om 8.30 uur en zijn rond 18.00 uur weer terug in Roermond.

Op diverse plekken vind je (h)eerlijke koffie & thee met gebak, high tea op het kasteel-terras, biologische frieten en een lounge terras met goed eten, drankjes en hapjes bij het podium. Uiteraard wordt er ook gekookt uit de moestuin, slowjuices en andere lekkernijen worden gemaakt voor de echte foodie. Hier kunt u op eigen gelegenheid en voor eigen rekening gebruik van maken.

U kunt zich aanmelden door overschrijving van € 27,50 / € 32,50 p.p. op rekening NL65 RABO 01441 03249 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van ‘Gardenista ’ en uw lidnummer. In verband met vroegboekkorting kunt u uiterlijk tot 23 april inschrijven, maar liefst zo spoedig mogelijk. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Datum:zaterdag 18 mei 2019
Kosten:€ 27,50 / 32,50 p.p. inclusief busreis en entree
Startpunt:  Gilde Opleidingen, Kasteel Hillenraedtstraat 1, Roermond
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)