Plantenruilbeurs

Bij tuinliefhebbers begint het in het voorjaar weer te kriebelen om in de tuin aan de gang te gaan. De bladeren en winterrommel opruimen, nieuwe planten aanschaffen en hier en daar oude planten er uit halen. Daarom organiseren we in het voorjaar weer een plantenruilbeurs.

Op zaterdag 6 april 2019 zijn we tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom bij in de prachtige tuin van Jan Teeuwen in Posterholt.

U kunt van alles te ruil aanbieden: tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. S.v.p. de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen en weggeven is toegestaan, dus niet verkopen. Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Datum:zaterdag 6 april 2019
Toegang:  gratis
Locatie:Holsterweg 35, 6061 NS Posterholt
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)