Avondexcursie Tuincentrum Daniëls

Extra activiteit voor onze leden op donderdag 17 mei

Evenals vorig jaar opent Daniëls Tuincentrum in Vlodrop zijn deuren speciaal voor leden van Groei & Bloei afd. Roermond e.o. Op donderdagavond 17 mei a.s. bent u van harte welkom bij het familiebedrijf met het grootste assortiment ‘groene’ artikelen in Limburg voor zowel binnen- als buitenshuis. Het afgelopen jaar is het tuincentrum uitgebreid van 12.000 m2 naar 20.000 m2.

Onze leden worden vanaf 18.45 uur welkom geheten in het tuincafé. Onder het genot van een kop koffie/thee zal de familie Daniëls informatie geven over de achtergronden van het tuincentrum en interessante wetenswaardigheden m.b.t. ‘groen’, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf.

Peter Smeets, hovenier en een plantenkenner bij uitstek, is deze avond present om alle vragen die de Groei & Bloeiers hebben te beantwoorden. Hij weet heel veel over planten; namen, soorten, groei, onderhoud, standplaats, ziektes en dergelijke, kortom; een echte vakman die naast medewerker bij Tuincentrum Daniëls tevens een eigen hoveniersbedrijf heeft. Met zijn snoeischaar op zak geeft hij her-en-der demonstraties.

Heeft u nu al specifieke vragen voor het tuincentrum, laat het ons weten. Deze vragen worden dan gebundeld en aan het tuincentrum doorgegeven, zodat tijdens deze avond hierop deskundig uitleg kan worden gegeven. E-mail uw vragen naar: info(at)roermond.groei.nl)

Na afloop krijgen alle deelnemers nog een mooie presentje mee naar huis en natuurlijk is er ook gelegenheid om inkopen te doen (tegen 10% korting, alleen geldig op donderdagavond 17 mei).

Datum:    donderdag 17 mei 2018
Tijdstip:   aankomst tussen 18.45 en 19.00 uur
Toegang: gratis (vervoer op eigen gelegenheid)
Locatie:   Daniëls Tuincentrum, Herkenbosserweg 4, 6063 NL Vlodrop