Nationale Tuinweek 'Leef je uit met kruiden'

De landelijke vereniging Groei & Bloei organiseert van 9 t/m 17 juni 2018 voor de 5e keer de Nationale Tuinweek met als thema 'Moestuinieren anno 2018, van siertuin tot vensterbank'.

In deze week worden in heel Nederland 'groene' activiteiten georganiseerd. Van plantenmarkten tot workshops en van excursies tot fotowedstrijden. Deelname is voor de meeste activiteiten gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Ook Groei & Bloei afd. Roermond e.o. heeft verschillende, inspirerende initiatieven op touw gezet. Zo starten we

• op zaterdag 9 juni met een 1-daagse busreis naar Kasteel Hex en Tongeren
  • op donderdag 14 juni met een avondexcursie bij Kwekerij Meuter in Heythuysen
  • we sluiten de tuinweek af met een OpenTuinenDag op zondag 17 juni. Nadere informatie over de te bezoeken tuinen volgt zo spoedig mogelijk.

Westland, bollenstreek…Blik op de Tuin no. 850
Volkstuin: nat eind, slecht begin