Plantenruilbeurs voorjaar

Bij tuinliefhebbers begint het in het voorjaar weer te kriebelen om in de tuin aan de gang te gaan. De bladeren en winterrommel opruimen, nieuwe planten aanschaffen en hier en daar oude planten er uit halen. Daarom organiseren we in het voorjaar weer een plantenruilbeurs.

Op zaterdag 14 april 2018 zijn we tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom bij Mariet Fusers in Swalmen. Mariet heeft een prachtige grote tuin die dateert uit 2003 en bestaat uit buxus en diverse solitairs met mooie tuinornamenten. Een uitgelezen plek voor onze plantenruilbeurs.

U kunt van alles te ruil aanbieden: tuin- en kamerplanten, bollen, knollen, zaden en heesters. S.v.p. de planten goed verpakken en zo mogelijk voorzien van een naamplaatje. Alleen ruilen en weggeven is toegestaan, dus niet verkopen. Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om in een mooie omgeving oude planten te ruilen voor nieuwe.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Datum:zaterdag 14 april 2018
Toegang: gratis
Locatie:Heide 23, 6071 LG Swalmen
Westland, bollenstreek…Blik op de Tuin no. 850