Kerst met Groei en Bloei

Kerst is een gezellige en romantische periode. Gezellig met de familie rond de tafel die smaakvol is aangekleed met kerststukjes. De kerstboom opgetuigd met mooie kerstballen en veel lichtjes, binnen en buiten kerstversiering met veel groen en kaarsen, die sfeer en warmte uitstralen.

Om inspiratie op te doen om het eigen interieur in kerstsfeer te brengen, wordt door onze afdeling op woensdag 28 november traditiegetrouw de Grote Kerstshow gepresenteerd.

De succesvolle formule van de laatste jaren blijft ook voor dit jaar gehandhaafd en we hopen u hiermee in een gezellige kerstsfeer te brengen. Zo blijven de fantastische demonstraties door onze eigen docenten – met deskundige toelichting - voor en na de pauze in dezelfde vorm gehandhaafd. De demonstraties zijn duidelijk te volgen op een groot scherm.

De cursisten zorgen met hun werkstukken voor een sfeervolle kerstambiance met een tentoonstelling van hun werkstukken van beginners tot hobbyclub. Tijdens de pauze krijgt u gelegenheid om alle werkstukken te bewonderen. Als extraatje zullen de leden van de werkgroep vóór aanvang èn tijdens de pauze de totstandkoming van enkele creaties demonstreren. Deze werkstukken worden op het einde van de avond verloot.

Behalve deze kerststukken hebben we een drietal extra hoofdprijzen. Wat of welke? Dat is nog een geheim. Kom kijken en laat u verrassen.

De entree voor deze avond bedraagt € 7,00. Dit is inclusief één lot voor de verloting van de kerststukken. Op vertoon van uw ledenpas betaalt u slechts € 5,00.

Datum:woensdag 28 november 2018
Aanvang:  18.30 uur zaal open
18.30 uur demonstraties leden werkgroep
19.30 uur demonstraties docenten op podium