Kerst met Groei en Bloei

Om inspiratie op te doen om het eigen interieur in kerstsfeer te brengen, werd door onze afdeling op woensdag 28 november traditiegetrouw de Grote Kerstshow gepresenteerd.

De succesvolle formule van de laatste jaren werd ook dit jaar weer toegepast en hiermee werden de aanwezigen in een gezellige kerstsfeer gebracht. Onze docenten demonstreerden prachtige arrangementen toegelicht door een deskundige speaker en geprojecteerd op een groot scherm, zodat de hele zaal alles goed kon volgen.

De cursisten zorgden met hun werkstukken voor een sfeervolle kerstambiance met een tentoonstelling van hun werkstukken van beginners tot hobbyclub. Leden van de werkgroep demonstreerden vóór aanvang èn tijdens de pauze hoe deze creaties worden gemaakt. Een groot aantal werkstukken werd op het einde van de avond verloot, naast een aantal mooie hoofdprijzen.

Kortom een zeer geslaagde mooie avond. Met heel veel dank aan de vele vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

Voor foto's klik hier.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL