Activiteiten & Actueel

Exclusieve workshop bloemschikken

Regelmatig bieden wij onze leden een exclusieve workshop bloemschikken aan onder leiding van een professionele bloembinder. Deze bijzondere workshop vindt plaats op dinsdag 13 maart. Diverse leden hebben te kennen gegeven ’s avonds liever niet meer de deur uit te willen. Daarom hebben we deze keer gekozen voor een middagsessie.

De workshop zou worden gegeven door Debbie Kleinendorst, maar door omstandigheden is Debbie verhinderd om deze workshop te geven. Het bestuur is blij een eersteklas vervangster voor haar te hebben gevonden in de persoon van Yvonne Huisman, een zeer creatief en gedreven vakvrouw. 

Yvonne wist al op heel jonge leeftijd dat ze iets in de bloemen- en plantenwereld wilde doen. Na het Citaverde-college heeft ze de vakschool voor bloemsierkunst in Heerlen gevolgd en het ADFH-diploma specifiek op het gebied van bloemsierkunst behaald.

Yvonne heeft samen met haar echtgenoot een eigen tuincentrum gehad, t.w. Kweekerij kasteel Amstenrade, waar ze planten, bloemen, decoraties, potten en andere toebehoren verkochten. Ze zijn gespecialiseerd in Hydrangea’s. In 2014 zijn ze gestopt met het tuincentrum en gaan nu naar vele Fairs vooral in Duitsland en België met hun Hydrangea-collectie. Daarnaast maakt ze ook nog - in haar eigen kaarsengieterij - kaarsen voor binnen en buiten en geeft ze regelmatig workshops. Kortom een zeer actieve en creatieve professional.

De kosten voor deze workshop bedragen € 39,50 p.p. Dit is inclusief alle materialen en de ondergrond. Deze workshop is alléén toegankelijk voor leden. Aanmelden kan door overmaking van het bedrag van € 39,50 vóór 28 februari 2018 op rekeningnr. NL65 RABO 01441 03249 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van ‘voorjaarsworkshop’ en uw lidnummer.

Er kunnen maximaal 16 personen deelnemen. Selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding.

 

Datum:dinsdag 13 maart 2018
Tijdstip:14.00 - 16.00 uur
Toegang: € 39,50 p.p. (alleen toegankelijk voor leden)
Locatie:De Aaj Bieb, Markt 70, 6074 BB Melick