Informatievoorziening

Hoe wordt u als lid geïnformeerd over de activiteiten
die de afdeling Roermond e.o. voor u organiseert?

1. Per post: De analoge nieuwsbrief met actuele informatie voor de leden van Groei & Bloei afdeling Roermond e.o. wordt begin januari 2018 voor de laatste keer verzonden aan alle leden. Deze nieuwsbrief bevat het hele programma voor 2018. Vanaf nu zullen we alleen nog gebruik maken van moderne media om u op de hoogte te stellen van onze activiteiten.

Beschikt u niet over een computer/e-mail dan kunt u contact opnemen met het secretariaat (0475-537773) en krijgt u een eenvoudig A4-tje met een overzicht van de activiteiten.

2. Via e-mail: Via de NieuwsFLITS herinneren wij u aan onze activiteiten of eventuele wijzigingen daarin. Ook andere belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de NieuwsFLITS. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten van onze vereniging.
    Voor aanmelden klik hier.

3. Via Facebook: ook via Facebook geven wij u een herinnering aan onze activiteiten en regelmatig een terugblik hierop met mooie foto's.

4. Via deze website: onze website wordt up-to-date gehouden door onze webmasters. Onder de rubriek 'Activiteiten & Actueel' staan alle activiteiten vermeld. Ook staat op onze website een terugblik met foto's op de activiteiten die zijn geweest.

Heeft u interesse om lid te worden?

Voor informatie  klik hier.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….