Er zijn 10 redenen om lid te worden van onze vereniging:

1. U krijgt het magazine Groei & Bloei erbij.
  2. Uw lidmaatschap is goedkoper dan wanneer u de magazines maandelijks los koopt.
  3. U krijgt korting op tuinartikelen en op de toegangsprijs van groene evenementen.
  4. U wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Dat verplicht u tot niets, maar u kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en ruilbeurzen.
  5. We organiseren excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
  6. U kunt deelnemen aan cursussen, workshops en lezingen op verschillende niveaus.
  7. U kunt uw hobby delen met andere tuinliefhebbers, hetzij persoonlijk, hetzij via internet.
  8. U krijgt een nieuwsbrief van uw lokale afdeling uit de buurt met allerlei wetenswaardigheden.
  9. U kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst (www.groei.nl, vereniging, ledenservice).
  10. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Meer informatie over de afdeling Roermond e.o. vindt u op deze website.
Met vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat.

Overtuigd? Word dan nu lid. U kunt zich aanmelden via de landelijke website. U kunt hier ook eerst een gratis proefnummer aanvragen. Als u al lid bent kunt u ook iemand anders lid maken of geef een abonnement cadeau. Klik hier om naar de landelijke website te gaan.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….