COVID-19 protocol bloemschikactiviteiten Groei en Bloei afd. Roermond e.o. (aanpassing d.d. 1 december 2020)

We doen een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid: blijf bij klachten thuis.

• Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
  • Personen die verkouden zijn of griepverschijnselen hebben krijgen geen toegang tot de activiteiten. Dit geldt niet voor hooikoortsklachten.
  • De bloemschikactiviteiten worden gehouden in zalen van ’t Aad Raodhoes en/of de Aaj Bieb in Melick.
  • In elk gebouw mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn.
  • Om kruisverkeer/gedrang bij in- en uitgangen zoveel mogelijk te beperken, dienen de groepen hun eigen in-uitgang te gebruiken. Zie plattegrond.
  • Bij betreden van het gebouw en bij bewegen door het gebouw is een mondkapje verplicht. Als je bij jouw tafel blijft zitten, is het mondkapje optioneel.
  • In de gebouwen zijn desinfecterende reiningsmiddelen aanwezig. Zorg dat je handen schoon zijn bij het betreden van de zaal.
  • Maak je tafel schoon na afloop met een eigen meegenomen poetsdoek.

Houd 1.5 meter afstand van elkaar. Respecteer elkaar hierin en geef elkaar de ruimte.

• De zalen worden zo ingericht dat tijdens het bloemschikken de 1.5 meter mogelijk is.
  • Als de docent je komt helpen, neem dan zelf een stapje terug van de tafel.
  • Blijf zoveel mogelijk bij je eigen tafel.
  • Laat de jas in de auto of bij je eigen tafel. De kapstokken zijn buiten gebruik.
  • Ga thuis naar het toilet om zodoende de toiletten van de zaal zo weinig mogelijk te gebruiken.
  • Hou ook afstand bij het pakken van oasis of andere materialen.
  • Net als gebruikelijk wordt consumpties naar de tafel gebracht. Respecteer deafstand met de bediening.

Vertrektijd uit de locatie: uiterlijk 21.45h zodat de locatie volgens de regels om 22.00h opgeruimd afgesloten kan worden.

Elke groep heeft eigen in/uitgang.
GROEN: Groep Tiny (avond): Aad Raodhoes
ROOD = groep Marcel (avond), groep Therese (middag)
Groep Michelle: hoofdingang Aaj Bieb