Exclusieve workshop Ikebana-Sogutsu door Alie Bos

Groei en Bloei afdeling Roermond e.o. nodigt U uit voor een workshop Ikebana.

Ikebana betekent letterlijk "verse of levende bloemen" en is de Japanse kunst van het bloemschikken. Tijdens deze workshop leert u van docente Alie Bos de beginselen van het Japans bloemschikken in de Sogutsu stijl.

Je brengt zelf een schaal en gereedschap mee naar de workshop. Wij zorgen voor de ikebana prikker en de groenmaterialen.

U kunt zich hiervoor opgeven door aanmelden via e-mail (info(at)roermond.groei.nl) èn door overmaking van € 32,50  p.p. voor leden (gezinsleden zijn ook leden) of € 35,-- voor niet-leden op rekeningnr. NL65 RABO 0144 1032 49 t.n.v. KMTP afd. Roermond onder vermelding van ‘Ikebana’.

In verband met de aankoop van de materialen verzoeken wij U dit zo snel mogelijk te doen. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 14 augustus 2021.

Datum:woensdag 25 augustus 2021
Tijdstip19.30 - 21.30 uur
Aanmelden:  via e-mail: info(at)roermond.groei.nl
Toegang:  € 32,50 voor leden / € 35,-- niet-leden
Locatie:'t Aad Raodhoes, Markt 70, 6074 BB Melick

Uiteraard nemen we de coronaregels in acht. Inschrijvingsgeld wordt geretourneerd indien nieuwe coronamaatregelen de workshop onmogelijk maken.