Geen activiteiten in januari en februari

Het coronavirus houdt ons in zijn greep en we kunnen momenteel niet overzien wanneer we weer 'normaal' activiteiten kunnen organiseren. Het is frustrerend voor alle betrokkenen om activiteiten te organiseren en vervolgens deze weer te moeten afzeggen.

Vanwege de laatste ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus heeft het bestuur besloten om alle activiteiten in januari en februari te annuleren. In januari hopen we dan meer zicht te hebben op de ontwikkelingen, zodat we in maart feestelijk kunnen starten met het programma voor 2022.

Het bestuur is van plan om in februari een nieuwsbrief met het programma aan al onze leden per post te versturen, uiteraard onder voorbehoud. We houden onze leden en belangstellenden vooral op de hoogte via de NieuwsFLITS en deze website. Ontvangt u nog niet de NieuwsFLITS laat het ons even weten, zodat we u op de hoogte kunnen houden.

U kunt zich via e-mail aanmelden: info(at)roermond.groei.nl