Themaworkshops bloemschikken

Ontdek hoe plezierig het is om met groen en bloemen zelf iets moois te creëren. Een ochtend bezig zijn met bloemen in een gezellige sfeer kan heel ontspannend zijn. De workshops staan onder deskundige begeleiding van vakdocente Tiny Peters.

De kosten bedragen € 10,00 per workshop voor leden en € 12,50 voor niet-leden. Dit is inclusief bijmaterialen, zoals prikkers, draad, oasis, etc., maar exclusief ondergrond, groenmaterialen en bloemen. Ook zelf graag een mesje en een kniptangetje meebrengen. De kosten dienen per workshop contant te worden betaald.

Opgeven voor de workshop(s), liefst via e-mail bij: peters372(at)zonnet.nl of telefonisch 06-50841818.

N.B.: in verband met de COVID-maatregelen worden er in 2021 geen workshops meer gehouden. Voor het volgende jaar wordt nog bekeken of en wanneer deze workshops worden gehouden. U ontvangt hierover tijdig bericht.

Datum:  maart, oktober, december
Toegang:  € 10,00 p.p. voor leden / € 12,5- p.p. voor niet-leden